Balıkesir SMMMO Tiyatro Topluluğu Bülteni 2014-2017 Faaliyetleri

Balıkesir SMMMO Tiyatro Topluluğu 2014 yılında meslek mensupları ve stajyerleri nin katılımıyla oluşturulmuş amatör bir tiyatro topluluğudur. Faaliyetlerini Balıkesir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası çatısı altında yürüten topluluk her yıl yeni bir oyun çıkarmakta ve Balıkesir seyircisinin beğenisine sunmaktadır.   Tamamen gönüllülük esasıyla faaliyetlerine devam eden topluluk son dört yılda 10 dan fazla ücretsiz oyun sergilemiştir. Bu bülten 2014-2017 yılları arasında topluluğun sahnelediği oyunları özetlemektedir. Odamız tiyatro topluluğu 5. yılında yine sahne diyor. 27 Mart 2018 Dünya Tiyatrolar Günü özel gösterimiyle sanatseverlerin karşısına çıkacak olan topluluğumuz, Şahane Züğürtler isimli oyunla yeni bir yıla daha merhaba diyor. 27 Mart 2018 Salı Saat 19.30'da AVLU_Güney Salon'da buluşalım.

PDF dosyalarını açabilmeniz için bilgisayarınızda "Adobe Acrobat Reader" programının yüklü olması gerekmektedir. Programı indirmek için buraya tıklayınız.