Ida Academia Yayın Hayatına Başlıyor

Odamızın akademik nitelikli dergisinin ilk sayısı 2018/Ocak itibariyle "Ida Academia Muhasebe ve Maliye Dergisi / Journal of Accounting and Public Finance" adıyla yayınlandı.

Editörlüğünü Prof. Dr. Hüseyin AKAY'ın yaptığı dergi; altı ayda bir (Ocak ve Temmuz) aylarında yayınlanacak ve Muhasebe-Maliye bilim dallarını ilgilendiren konularda hazırlanmış, özgün ve nitelikli makaleler, kitap tanıtım ve eleştirileri ile örnek olay çalışmalarını içerecek.

Hakemli bir akademik dergi olan Ida Academia ile Odamız, Meslek camiamızda akademik niteliğe sahip TÜBİTAK-ULAKBİM DergiPark Sistemi'nde yayın yapan üç odadan biri olmak özelliğini de kazanmaktadır.

Dergimize hem akademik hem de mesleki camiamızın desteklerini bekler, faydalı olmasını temenni ederiz.

İlgilenenler dergimiz tam metnini ve makalelerini aşağıdaki linkten indirebilirler.

PDF dosyalarını açabilmeniz için bilgisayarınızda "Adobe Acrobat Reader" programının yüklü olması gerekmektedir. Programı indirmek için buraya tıklayınız.