TÜRMOBKart Hizmete Sunuldu

TÜRMOB tarafından yürütülen TÜRMOBKart projesinde gerekli teknik çalışmalar tamamlanmış olup, meslek mensuplarımızın ve aday meslek mensuplarımızın kimlik belgeleri değiştirilecektir.

Kimlik belgelerinin herhangi bir yanlışlığa mahal vermeden basılabilmesi için, bu belge üzerinde yer alacak bilgilerin güncel olması büyük önem taşımaktadır.

Bu kapsamda, kartlar basılmadan evvel meslek mensuplarımızca ve aday meslek mensuplarımızca e-Birlik ve TEOS sistemleri üzerinden bilgi ve fotoğraf güncellemesi yapılması gerekmektedir. 01/01/2018 tarihine kadar bilgilerini güncellemeyen meslek mensuplarının ve aday meslek mensuplarının kimlik belgeleri, Birliğimizde mevcut bilgiler ve fotoğraflar esas alınarak basılacaktır.

PDF dosyalarını açabilmeniz için bilgisayarınızda "Adobe Acrobat Reader" programının yüklü olması gerekmektedir. Programı indirmek için buraya tıklayınız.