16. ODA MECLİSİ HAKKINDA

Sayın; Oda Meclisi Üyemiz,

12 Mart 2021 Cuma Günü Saat: 14.30’da Microsoft Teams platformu üzerinden Online olarak Oda Meclisi Toplantısı gerçekleştirilecektir. Oda Meclisi gündemi bilgilerinize sunulmuştur.

Toplantıya dair katılım linkini içerir bilgi Odamıza kayıtlı e-posta adreslerinize toplantı gününden önce gönderilecektir.

Yapılacak olan Oda Meclisi Toplantısına katılım hususunda gerekli hassasiyeti göstermeniz Odamız kurumsal kimliğine katkı sağlayacaktır.

Birol KAHRAMAN

Oda Meclisi Başkanı

GÜNDEM

1-      Meclis Açılış Saat: 14.30,

2-      Meclis Gündeminin Oda Meclis Başkanınca Okunması ve Toplantı Açış Konuşması,

3-      2020 Yılı Oda Faaliyetleri Hakkında Yönetim Kurulunun Bilgilendirmesi,

4-      2020 Yılı Mali Tabloları Hakkında Yönetim Kurulunun Bilgilendirmesi,

5-      Mesleki Gelişmeler Hakkında Yönetim Kurulunun Bilgilendirmesi,

6-      Meclis Üyelerinin Görüş ve Önerileri,

7-      Kapanış.

NOT: Toplantı Microsoft Teams altyapısı üzerinden yapılacaktır. Bu sebeple Microsoft Teams uygulamasının, bilgisayar / mobil telefon veya tabletinizde indirilmiş olması gerekmektedir.

Microsoft Teams İndirme ve Kullanım Klavuzu için TIKLAYINIZ.